Kaplan Vatandaşı Dinliyor

Kaplan Vatandaşı Dinliyor

AK Parti İl Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen ‘Halk Buluşması’ geçtiğimiz Cumartesi günü tekrar hayata geçti.

A+ A-


AK Parti İl Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen ‘Halk Buluşması’ geçtiğimiz Cumartesi günü tekrar hayata geçti. Milletvekili Mustafa Kaplan ve İl Başkanı Engin Pehlivanlı, dün ilk ilki yapılan Halk buluşmasında vatandaşları dinlediler.
HALK BULUŞMASI

AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan ve İl Başkanı Engin Pehlivanlı, İlçe Başkanı ve Kadın Kolları başkanı uzun süredir yapılamayan Halk buluşmasıyla, vatandaşlarla bir araya geldiler. Ak Parti Kırıkkale Milletvekili ve Ak Parti il teşkilatı, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 14.00-16.00 saatleri arasında vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinlediler. Halk buluşmaları hakkında bilgi veren Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, meclisin tatile girmesiyle yoğunluğun azaldığını ve geleneksel halk buluşmalarının başladığı söyledi.

BİLGİ VERDİ 
15 günde bir yapılacak halk buluşmasıyla vatandaşın taleplerine tercüman olmaya çalışacaklarını ifade eden Kaplan, Cumartesi günü ilk halk buluşması hakkında şu değerlendirmelerde bulundu.” Yuva mahallesinde yapılan TOKİ konutları hakkında vatandaşlarımızı dinledik. Gereken bilgileri vatandaşlarımıza verdik. Ağustos ayı içerisinde yer teslimleri başlayacak. Ayrıca ağırlıklı olarak TMO alımları konusunda da vatandaşların talepleri oldu. Biliyorsunuz TMO Genel Müdürünü Kırıkkale’ye getirdik misafir ettik. Kimsenin elinde ürünü kalmayacağı konusunda gerekli açıklamalar yapıldı. Bizde halk buluşmasında vatandaşlarımızı bu konuda bilgilendirdik.”


Bu haber toplam 637 defa okunmuştur